Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne "Julia" - 250 m. do plaży!!! Dziękujemy i do zobaczenia w maju :-)

Adres obiektu Abrahama 8, 84-120 Władysławowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 48 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 96

 
 

Sara
Dodano: 2017-09-20
Pobyt od: 2017-09-09 do 2017-09-13 IP: xx.64.1.46
 
 
 

Bardzo polecam pokoje gościnne Julia. Kilka minut do morza, a przy tym przemili właściciele. Pokoje na wysokim standardzie, w wyposażeniu znajdziemy wszystko czego nam potrzeba. Jesteśmy w 100% zadowoleni. Pozdrawiamy z Krakowa i do zobaczenia :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-09-23 22:56:52
Do zobaczenia Pani Saro :-) Miło nam było Was gościć. Dziękujemy i również pozdrawiamy, Darek & Gosia :-)
 
 

Anna i Mariusz Tubielewicz
Dodano: 2017-07-11
Pobyt od: 2017-06-25 do 2017-07-09 IP: xxx.98.58.16
 
 
   

Chcielibyśmy z mężem i synem Wiktorem bardzo podziękować Panu Darkowi i Pani Gosi za bardzo ciepłe przywitanie i okazaną serdeczność przez cały pobyt.Moji poprzednicy co napisali nic dodać nic ująć aby było takich ludzi więcej to świat by był lepszy.Bardzo serdecznie pozdrawiamy Panią Gosie i Pana Darka wraz z synami. 😘😘😘😘 Spotykamy się za rok.


Anna i Mariusz Tubielewicz - opinia o obiekcie Pokoje gościnne Anna i Mariusz Tubielewicz - opinia o obiekcie Pokoje gościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-07-12 10:31:53
Ale słodzicie nam ;-) Nie mniej jednak cieszymy się z Waszego zadowolenia i będziemy zaszczyceni gdy nas odwiedzicie w przyszłym roku. Pozdrawiamy i zapraszamy, Gosia & Darek z synami :-)
 
 

Beata z rodziną
Dodano: 2017-07-07
Pobyt od: 2017-06-24 do 2017-07-02 IP: xx.169.149.31
 
 
    

Obiekt zdecydowanie godny polecenia. Czysto, schludnie, zgodnie z ofertą. Pokoje wyposażone bardzo praktycznie z myślą o rodzinach z dziećmi. Właściciele przemili, sympatyczni i bardzo profesjonalni. Miejsce blisko morza i blisko centrum miasta. Doskonałe miejsce na odpoczynek. Spędziliśmy u Pani Małgosi i Pana Darka cudowny, niezapomniany czas. Jeszcze raz polecamy!!!


Beata z rodziną - opinia o obiekcie Pokoje gościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-07-12 10:27:43
To my dziękujemy, że wybraliście nas spośród tysięcy ofert. Zawsze będziemy się starać aby nasi goście wyjeżdżali zadowoleni i chętnie do nas wracali. Pozdrawiamy, Gosia & Darek :-)
 
 

Ela i Janek
Dodano: 2017-06-16
Pobyt od: 2017-05-29 do 2017-06-08 IP: xxx.146.130.49
 
 
    

Kolejny już raz wróciliśmy do Władysławowa po roku wspaniałych wspomnień i marzeń !!! Dzięki Bogu zdrowie nam dopisało i mogliśmy cieszyć swoje oczy pięknem naszego Bałtyku i uroczego Władka.Wracamy z przyjemnością do naszego ulubionego pensjonatu, przemiłych , bardzo życzliwych i uczynnych jego właścicieli..To miejsce jest rewelacyjne !! Czyściutko, wszystko co potrzeba do świetnego odpoczynku a przy tym wszędzie blisko - plaża, port, centrum miasta - w zasięgu ręki !!! Całym sercem polecamy wszystkim chętnym to świetne miejsce a kochanym gospodarzom serdecznie dziękujemy ... Do zobaczenia za rok - jak zdrowie pozwoli !!! Pozdrawiamy serdecznie p.Małgosię, p.Darka oraz Dawida !! Ahoj !!!


Ela i Janek - opinia o obiekcie Pokoje gościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-06-16 20:33:05
Dziękujemy ..... po takich opiniach rosną nam skrzydła ;-) Niemniej, zadowolenie naszych gości jest dla nas najważniejsze. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dużo zdrowia :-) Do zobaczenia za rok !!! Gosia & Darek & Dawid & Maks
 
 

Bogusia Marcin Blanka i Oskarek
Dodano: 2017-06-05
Pobyt od: 2017-05-29 do 2017-06-04 IP: xx.189.0.98
 
 
  

Miejsce,które trzeba polecić!!! Czystość pokoju/łazienki zaskakuje,oczywiście bardzo pozytywnie. Właściciele dbają o każdy szczegół, zagospodarowanie pokoju bardzo dobrze przemyślane-udogodnione dla wypoczywającego urlopowicza. Może to detale, ale dla nas istotne i i będące miłym zaskoczeniem np. talerze,sztućce i szklanki, które są jak nowe, lśniące i zachęcające swoim wyglądem do użytku. W tym miejscu nawet parapety są zadbane i pyłu na nich nie znajdziecie. Wspaniałe udogodnienie to stolik i krzesła przed każdym z pokoi. Baaardzo wygodne łóżka, właściciele pomocni, bardzo dziękujemy Panu Darkowi za polecenie nam miejsca, gdzie pyszną rybkę zjemy- Fishmor;-) Wszystko o czym piszą właściciele jest zgodne z opisem. Szczerze możemy polecić innym urlopowiczom, a jednocześnie baaardzo dziękujemy za miły pobyt. Ps. Do morza parę kroków;-))) pozdrawiamy i chętnie odwiedzimy to miejsce ponownie. Powodzenia!


Bogusia Marcin Blanka i Oskarek - opinia o obiekcie Pokoje gościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-06-13 22:28:27
Dziękujemy, takich gości życzymy sobie więcej :-) Miło nam było Państwa poznać. Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś się zobaczymy :-) Pozdrawiamy, Darek & Gosia
 
 

Katarzyna i Barbara z Warszawy
Dodano: 2016-09-12
Pobyt od: 2016-09-01 do 2016-09-04 IP: xx.76.72.23
 
 
    

Pokoje bardzo wygodne,urządzone w sposób przemyślany.Lokalizacja bardzo dogodna-wszędzie blisko.Idealne miejsce do relaksu i odpoczynku.Właściciele bardzo mili i pomocni.Miejsce godne polecenia w 100% serdecznie pozdrawiamy wrócimy tu za rok:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-12-17 21:38:38
Witamy serdecznie :-) Dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Małgorzata & Dariusz Oleńscy
 
 

Paweł z rodzina
Dodano: 2016-08-31
Pobyt od: 2016-08-27 do 2016-08-30 IP: xxx.146.1.154
 
 
 

Doskonała lokalizacja, wszędzie blisko :) Bardzo mili i pomocni Właściciele Czyste i nieźle wyposażone pokoje Gorąco polecamy Wszystko zgodne z opisem


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-31 11:28:35
Bardzo, bardzo dziękujemy i mamy nadzieję, że zobaczymy się w przyszłym roku :-) Pozdrawiamy, Gosia & Darek Oleńscy
 
 

Izabela z rodzinką
Dodano: 2016-08-26
Pobyt od: 2016-08-15 do 2016-08-24 IP: xx.68.222.49
 

Gorąco polecam lokalizacja super . Właściciele bardzo pomocni . Pokoje czyste, zadbane i oferta zgodna z opisem. Gorąco polecam i pozdrawiam z Krakowa.


Izabela z rodzinką  - opinia o obiekcie Pokoje gościnne Izabela z rodzinką  - opinia o obiekcie Pokoje gościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-27 17:16:40
Szybka opinia na świeżo :-) Dziękujemy za miłe słowa, oczywiście polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy ze słonecznego Władysławowa, Gosia & Darek
 
 

Edyta i Tobiasz z dziećmi
Dodano: 2016-07-17
Pobyt od: 2016-07-10 do 2016-07-15 IP: xx.0.47.223
 
 
    

Miejsce godne polecenia w 100 % na pewno jeszcze odwiedzimy Julię, bardzo dobra lokalizacja wszystko jak w opisie ładnie schludnie i wygodnie :) Jesteśmy mega zadowoleni!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-21 10:25:03
Dziękujemy za miłe słowa :-) Pozdrawiamy, Małgorzata & Dariusz
 
 

Ewa i Andrzej Śnieg
Dodano: 2016-07-16
Pobyt od: 2016-07-09 do 2016-07-16 IP: xxx.242.147.116
 
 
 

Odwiedzamy Władysławowo już po raz 5 ale po raz 1 w Julii i to był bardzo dobry pomysł. Świetna lokalizacja, przemili właściciele, czysto, pokoje odpowiednio urządzone, blisko plaża, sklepy, gorąco polecamy i na pewno do Państwa jeszcze wrócimy:) Pozdrowienia dla Państwa Małgorzaty i Dariusza


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-17 20:39:42
Cała przyjemność po naszej stronie. Dziękujemy i do zobaczenia w przyszłym roku. Pozdrawiamy, Małgorzata & Dariusz :-)

Opinie 1-10 z 96

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Władysławowo w przewodniku

5 porad na udany urlop z dzieckiem

5 porad na udany urlop z dzieckiem

Wakacyjny urlop z dzieckiem to nie lada wyzwanie. Podpowiadamy, co zrobić, żeby wyjazd był bezpieczny dla malucha, a i rodzicom sprawił dużo radości.

Miasto na fali – Władysławowo

Miasto na fali – Władysławowo

Od wielu sezonów niesłabnącym powodzeniem cieszy się Władysławowo. Każdego lata to miasteczko u nasady Półwyspu Helskiego odwiedzają tysiące gości.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie