Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne "Julia" - 250 m. do plaży!!!/Zapraszamy na Wakacje 2017 :-)

Adres obiektu Abrahama 8, 84-120 Władysławowo
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 42 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 90

 
 

Katarzyna i Barbara z Warszawy
Dodano: 2016-09-12
Pobyt od: 2016-09-01 do 2016-09-04 IP: xx.76.72.23
 
 
    

Pokoje bardzo wygodne,urządzone w sposób przemyślany.Lokalizacja bardzo dogodna-wszędzie blisko.Idealne miejsce do relaksu i odpoczynku.Właściciele bardzo mili i pomocni.Miejsce godne polecenia w 100% serdecznie pozdrawiamy wrócimy tu za rok:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-12-17 21:38:38
Witamy serdecznie :-) Dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Małgorzata & Dariusz Oleńscy
 
 

Paweł z rodzina
Dodano: 2016-08-31
Pobyt od: 2016-08-27 do 2016-08-30 IP: xxx.146.1.154
 
 
 

Doskonała lokalizacja, wszędzie blisko :) Bardzo mili i pomocni Właściciele Czyste i nieźle wyposażone pokoje Gorąco polecamy Wszystko zgodne z opisem


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-31 11:28:35
Bardzo, bardzo dziękujemy i mamy nadzieję, że zobaczymy się w przyszłym roku :-) Pozdrawiamy, Gosia & Darek Oleńscy
 
 

Izabela z rodzinką
Dodano: 2016-08-26
Pobyt od: 2016-08-15 do 2016-08-24 IP: xx.68.222.49
 

Gorąco polecam lokalizacja super . Właściciele bardzo pomocni . Pokoje czyste, zadbane i oferta zgodna z opisem. Gorąco polecam i pozdrawiam z Krakowa.


Izabela z rodzinką  - opinia o obiekcie Pokoje gościnne Izabela z rodzinką  - opinia o obiekcie Pokoje gościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-27 17:16:40
Szybka opinia na świeżo :-) Dziękujemy za miłe słowa, oczywiście polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy ze słonecznego Władysławowa, Gosia & Darek
 
 

Edyta i Tobiasz z dziećmi
Dodano: 2016-07-17
Pobyt od: 2016-07-10 do 2016-07-15 IP: xx.0.47.223
 
 
    

Miejsce godne polecenia w 100 % na pewno jeszcze odwiedzimy Julię, bardzo dobra lokalizacja wszystko jak w opisie ładnie schludnie i wygodnie :) Jesteśmy mega zadowoleni!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-21 10:25:03
Dziękujemy za miłe słowa :-) Pozdrawiamy, Małgorzata & Dariusz
 
 

Ewa i Andrzej Śnieg
Dodano: 2016-07-16
Pobyt od: 2016-07-09 do 2016-07-16 IP: xxx.242.147.116
 
 
 

Odwiedzamy Władysławowo już po raz 5 ale po raz 1 w Julii i to był bardzo dobry pomysł. Świetna lokalizacja, przemili właściciele, czysto, pokoje odpowiednio urządzone, blisko plaża, sklepy, gorąco polecamy i na pewno do Państwa jeszcze wrócimy:) Pozdrowienia dla Państwa Małgorzaty i Dariusza


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-17 20:39:42
Cała przyjemność po naszej stronie. Dziękujemy i do zobaczenia w przyszłym roku. Pozdrawiamy, Małgorzata & Dariusz :-)
 
 

Sylwia i Krzysztof
Dodano: 2016-07-01
Pobyt od: 2016-06-23 do 2016-06-30 IP: xx.199.137.16
 
 
    

Wspaniałe miejsce, na prawdę godne polecenia!! Odległość do plaży bardzo satysfakcynująca (3 minuty), pokoje super wyposażone, przytulne i ładne. Z pewnością za rok tam wrócimy. Pozdrawiamy z Rzeszowa!!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-02 21:12:04
Trzymamy Państwa za słowo :-) Dziękujemy i pozdrawiamy, Gosia & Darek
 
 

ANIA MARCIN I KRYSTIAN Z KRAKOWA
Dodano: 2016-06-29
Pobyt od: 2016-06-18 do 2016-06-28 IP: xx.67.172.239
 
 
  

Pobyt u Państwa to był strzał w 10:)))) Pokoje bardzo zadbane, czyściutkie, świetnie wyposażone. Lokalizacja.... hmm - NIE MOGŁABY BYĆ LEPSZA:) Doskonałe miejsce na pobyt zwłaszcza z dziećmi. Cisza, spokój.... Wszystko w 200% zgodne z opisem. A właściciele "NIC DODAĆ NIC UJĄĆ":))) Przemili, przesympatyczni, pomocni pod każdym względem o każdej porze dnia i nocy...:) Każda rzecz dopilnowana, dopieszczona; nawet ta najmniejsza. Dzięki temu odpoczynek u Państwa był bardzo miły. Z czystym sumieniem POLECAMY KAŻDEMU. Z taką sympatią ze strony właścicieli nie spotkaliśmy się jeszcze. Było nam niezmiernie miło spędzić ten urlop u Państwa. Sądzimy ze, jak tylko dopisze zdrowie i "warunki finansowe" :) na pewno jeszcze wrócimy:)) Bardzo gorąco pozdrawiamy.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-02 21:10:45
Staramy się, chociaż zdajemy sobie sprawę, że nie jest idealnie. Tak budująca opinia zasługuje na specjalne podziękowanie. Dziękujemy i polecamy się na przyszłość :-) Gosia & Darek
 
 

Marzena
Dodano: 2016-06-27
Pobyt od: 2016-05-21 do 2016-06-05 IP: xx.254.198.188
 

Świetne miejsce, wszędzie blisko, plaza 2 minuty spacerkiem . Właściciele sympatyczni, pomocni, zawsze do dyspozycji, dbają o wszystkie szczegóły, żeby dobrze sie mieszkało! Synek zauroczony placem zabaw. Spokój, cisza, pokoje ladne i zadbane. Miejsce w 100% godne polecenia. Z pewnoscia wrócimy tu ponownie :-) Pozdrawiamy Właścicieli i dziekujemy za wszystko.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-02 21:02:27
Pani Marzeno, cieszy nas Pani zadowolenie. Oczywiście zapraszamy w przyszłym roku. Pozdrawiamy, Gosia & Darek :-)
 
 

Ela i Janek
Dodano: 2016-06-14
Pobyt od: 2016-05-30 do 2016-06-09 IP: xx.31.118.1
 
 
 

Wróciliśmy w to miejsce po trzech latach... I znów, jak wtedy zabieramy ze sobą niezapomniane wspomnienia z pobytu w pensjonacie, zarządzanym profesjonalnie przez miłych, uczynnych i sympatycznych właścicieli... Bardzo dobra lokalizacja, blisko plaży, portu, miasta a także możliwość zwiedzenia pobliskich, ciekawych miejsc. Gorąco polecamy wszystkim a gospodarzom serdecznie dziękujemy. Jak zdrowie pozwoli - znów wrócimy... Pozdrawiamy...


Ela i Janek - opinia o obiekcie Pokoje gościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-06-14 22:35:55
To my dziękujemy. Takich gości jak Państwo, wszyscy mogą nam pozazdrościć. Pozdrawiamy, życzymy dużo zdrowia i do zobaczenia za rok :-) Małgorzata & Dariusz
 
 

Małgorzata
Dodano: 2015-12-05
Pobyt od: 2014-09-07 do 2015-09-12 IP: xx.174.229.11
 
 
 

Pobyt bardzo przyjemny, właściciele przesympatyczni, a lokalizacja idealna - wszędzie blisko. Świetne miejsce na wczasy z dzieckiem, mój maluch pokochał kącik dla dzieci w ogrodzie :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-02-08 21:28:11
Dziękujemy Pani Małgorzato za miłe słowa :-) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :-) Małgorzata & Dariusz

Opinie 1-10 z 90

 

Władysławowo w przewodniku

Miasto na fali – Władysławowo

Miasto na fali – Władysławowo

Od wielu sezonów niesłabnącym powodzeniem cieszy się Władysławowo. Każdego lata to miasteczko u nasady Półwyspu Helskiego odwiedzają tysiące gości.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie