Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne "Julia" - 250 m. do plaży!!!/Wakacje 2017 - ZAPRASZAMY :-)

Adres obiektu Abrahama 8, 84-120 Władysławowo
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 42 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
 

Katarzyna i Barbara z Warszawy
Dodano: 2016-09-12
Pobyt od: 2016-09-01 do 2016-09-04 IP: xx.76.72.23
 
 
    

Pokoje bardzo wygodne,urządzone w sposób przemyślany.Lokalizacja bardzo dogodna-wszędzie blisko.Idealne miejsce do relaksu i odpoczynku.Właściciele bardzo mili i pomocni.Miejsce godne polecenia w 100% serdecznie pozdrawiamy wrócimy tu za rok:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-12-17 21:38:38
Witamy serdecznie :-) Dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Małgorzata & Dariusz Oleńscy
 
 

Ewa i Andrzej Śnieg
Dodano: 2016-07-16
Pobyt od: 2016-07-09 do 2016-07-16 IP: xxx.242.147.116
 
 
 

Odwiedzamy Władysławowo już po raz 5 ale po raz 1 w Julii i to był bardzo dobry pomysł. Świetna lokalizacja, przemili właściciele, czysto, pokoje odpowiednio urządzone, blisko plaża, sklepy, gorąco polecamy i na pewno do Państwa jeszcze wrócimy:) Pozdrowienia dla Państwa Małgorzaty i Dariusza


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-17 20:39:42
Cała przyjemność po naszej stronie. Dziękujemy i do zobaczenia w przyszłym roku. Pozdrawiamy, Małgorzata & Dariusz :-)
 
 

Sylwia i Krzysztof
Dodano: 2016-07-01
Pobyt od: 2016-06-23 do 2016-06-30 IP: xx.199.137.16
 
 
    

Wspaniałe miejsce, na prawdę godne polecenia!! Odległość do plaży bardzo satysfakcynująca (3 minuty), pokoje super wyposażone, przytulne i ładne. Z pewnością za rok tam wrócimy. Pozdrawiamy z Rzeszowa!!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-02 21:12:04
Trzymamy Państwa za słowo :-) Dziękujemy i pozdrawiamy, Gosia & Darek
 
 

Edyta z synami
Dodano: 2015-08-22
Pobyt od: 2015-08-02 do 2015-08-12
 
 
    

Już czwarty raz byliśmy w Pokojach Gościnnych JULIA :-) Najpiękniejsze miasto i najwspanialszy nasz wypoczynek w tym roku bo były same upały, nasi znajomi również byli z nami, mieliśmy spotkanie ze znaną Panią z TV w Gdańsku i cudownie spędziliśmy urlop :-) Gospodarze mili i pomocni jak zawsze, pokoje super, wszędzie blisko a miasto i okolica cudowne :-) Te wszystkie chwile pozostaną w naszej pamięci na wieki :-) Pani Małgosiu i Panie Darku oraz Dawidzie bardzo dziękujemy za wszystko i do zobaczenia za rok!!!:-) Pozdrawiamy serdeczne :-) E.P.K.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-11 00:38:54
Kolejny raz , było nam miło gościć Was w naszych progach. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy za rok :-) Gosia & Darek & Dawid & Maks
 
 

Edyta, Patryk i Karol
Dodano: 2015-02-28
Pobyt od: 2014-07-14 do 2014-07-25
 
 
    

Wspaniałe wakacje u Państwa D.M.D.Oleńskich! To już trzeci nasz pobyt i oczywiście będziemy znowu w tym roku bo tylko tutaj można tak wypocząć i mieć piękne wspomnienia :-) Wszędzie blisko: do morza, Biedronki, Żabki, do portu, do centrum, PKP, PKS, barów, kościoła, wesołego miasteczka itd. Miła atmosfera, pokoje z pełnym wyposażeniem i zielony ogródek na grilla i dla dzieci do zabaw. Za wszystko dziękujemy Państwu serdecznie i pozdrawiamy całą rodzinką :-) E.P.K.


Edyta, Patryk i Karol - opinia o obiekcie Pokoje gościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-03-12 12:31:44
Dziękujemy Pani Edyto za miłe słowa. Miło nam będzie gościć kolejny raz Panią i synów. Pozdrawiamy i do zobaczenia w sierpniu :-) Małgorzata & Dariusz Oleńscy
 
 

EDYTA
Dodano: 2013-12-10
Pobyt od: 2013-07-23 do 2013-08-02
 
 
    

"Pozdrawiamy Państwa M.D.D. Oleńskich bardzo serdecznie i dziękujemy raz jeszcze za miłą gościnę w ''JULII'':) Spędziliśmy 11-ście cudownych dni w najpiękniejszym Władysławowie już kolejny raz! Każdemu polecamy to miejsce bo miasto jest piękne a pokoje ''JULIA'' czyściutkie, przyjemne, w pełni urządzone i zadbane. Wszędzie jest blisko: do morza, PKP, PKS, centrum, kościoła, portu, Biedronki, barów, stołówek itp. Polecamy z całego serca i dziękujemy Państwu życząc wszystkiego co najlepsze :):):) Edyta z synami."


 
 

Wiesiek Kamiński z Rodziną
Dodano: 2013-08-06
Pobyt od: 2013-07-22 do 2013-07-27
 
 
    

No byliśmy zaskoczeni na prawdę miejsce jest super wszędzie blisko plaża piękna a pokój czyściutki no co prawda pogody nie było ale pan Darek (POZDRAWIAMY) doradził co można zwiedzić i gdzie pojechać i na pewno w przyszłym roku też pojedziemy do JULI :-).


 
 

Ania i Robert
Dodano: 2013-07-05
Pobyt od: 2013-06-26 do 2013-07-02
 
 
    

Wspaniałe 6 dni spędzone w "Julii". Super lokalizacja, blisko do plaży, dworca PKP, sklepów (Biedronki). Pokoje czyste, przytulne, wygodne, z niezbędnym wyposażeniem. Miejsce ciche i spokojne. Wypoczynek w takim miejscu to sama przyjemność. Dziękujemy i gorąco pozdrawiamy miłych Gospodarzy :)


 
 

K,M,M Katzer
Dodano: 2013-07-04
Pobyt od: 2013-06-17 do 2013-07-01
 
 
   

Absolutnie fantastyczny wypoczynek w świetnym miejscu. Wszędzie blisko, ale o tym wiedziałam :-) Pokoje dokładnie takie jak w opisie i na zdjęciach, przygotowane z sercem, przez co goście czują się jak w domu. Podobnie jak cały teren – czysty i przytulny. Przesympatyczni i pomocni Gospodarze sprawili, że wypoczynek był bardzo udany. Panie Darku – serdecznie dziękujemy za wszystko oraz za propozycję ratowania nas przed burzą i wracamy za rok bo jesteśmy umówieni na piwo :-) Gorąco pozdrawiamy, Kasia, Marek, Maja Katzer. PS. Maja przesyła uściski oraz prawa autorskie do rysunku :-).


 
 

Anna A.
Dodano: 2013-06-30
Pobyt od: 2013-06-24 do 2013-07-01
 
 
    

Zdecydowanie polecam! Jestem bardzo zadowolona z pobytu, na pewno przyjedziemy tu w przyszłym roku.


Opinie 1-10 z 13

 

Władysławowo w przewodniku

Miasto na fali – Władysławowo

Miasto na fali – Władysławowo

Od wielu sezonów niesłabnącym powodzeniem cieszy się Władysławowo. Każdego lata to miasteczko u nasady Półwyspu Helskiego odwiedzają tysiące gości.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie