Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne "Julia" - 250 m. do plaży!!! Polecamy: www.terenia-wladyslawowo.pl

Adres obiektu Abrahama 8, 84-120 Władysławowo
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 44 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 14

 
 

Ela i Janek
Dodano: 2017-06-16
Pobyt od: 2017-05-29 do 2017-06-08 IP: xxx.146.130.49
 
 
    

Kolejny już raz wróciliśmy do Władysławowa po roku wspaniałych wspomnień i marzeń !!! Dzięki Bogu zdrowie nam dopisało i mogliśmy cieszyć swoje oczy pięknem naszego Bałtyku i uroczego Władka.Wracamy z przyjemnością do naszego ulubionego pensjonatu, przemiłych , bardzo życzliwych i uczynnych jego właścicieli..To miejsce jest rewelacyjne !! Czyściutko, wszystko co potrzeba do świetnego odpoczynku a przy tym wszędzie blisko - plaża, port, centrum miasta - w zasięgu ręki !!! Całym sercem polecamy wszystkim chętnym to świetne miejsce a kochanym gospodarzom serdecznie dziękujemy ... Do zobaczenia za rok - jak zdrowie pozwoli !!! Pozdrawiamy serdecznie p.Małgosię, p.Darka oraz Dawida !! Ahoj !!!


Ela i Janek - opinia o obiekcie Pokoje gościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-06-16 20:33:05
Dziękujemy ..... po takich opiniach rosną nam skrzydła ;-) Niemniej, zadowolenie naszych gości jest dla nas najważniejsze. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dużo zdrowia :-) Do zobaczenia za rok !!! Gosia & Darek & Dawid & Maks
 
 

Katarzyna i Barbara z Warszawy
Dodano: 2016-09-12
Pobyt od: 2016-09-01 do 2016-09-04 IP: xx.76.72.23
 
 
    

Pokoje bardzo wygodne,urządzone w sposób przemyślany.Lokalizacja bardzo dogodna-wszędzie blisko.Idealne miejsce do relaksu i odpoczynku.Właściciele bardzo mili i pomocni.Miejsce godne polecenia w 100% serdecznie pozdrawiamy wrócimy tu za rok:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-12-17 21:38:38
Witamy serdecznie :-) Dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Małgorzata & Dariusz Oleńscy
 
 

Edyta i Tobiasz z dziećmi
Dodano: 2016-07-17
Pobyt od: 2016-07-10 do 2016-07-15 IP: xx.0.47.223
 
 
    

Miejsce godne polecenia w 100 % na pewno jeszcze odwiedzimy Julię, bardzo dobra lokalizacja wszystko jak w opisie ładnie schludnie i wygodnie :) Jesteśmy mega zadowoleni!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-21 10:25:03
Dziękujemy za miłe słowa :-) Pozdrawiamy, Małgorzata & Dariusz
 
 

Sylwia i Krzysztof
Dodano: 2016-07-01
Pobyt od: 2016-06-23 do 2016-06-30 IP: xx.199.137.16
 
 
    

Wspaniałe miejsce, na prawdę godne polecenia!! Odległość do plaży bardzo satysfakcynująca (3 minuty), pokoje super wyposażone, przytulne i ładne. Z pewnością za rok tam wrócimy. Pozdrawiamy z Rzeszowa!!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-02 21:12:04
Trzymamy Państwa za słowo :-) Dziękujemy i pozdrawiamy, Gosia & Darek
 
 

ANIA MARCIN I KRYSTIAN Z KRAKOWA
Dodano: 2016-06-29
Pobyt od: 2016-06-18 do 2016-06-28 IP: xx.67.172.239
 
 
  

Pobyt u Państwa to był strzał w 10:)))) Pokoje bardzo zadbane, czyściutkie, świetnie wyposażone. Lokalizacja.... hmm - NIE MOGŁABY BYĆ LEPSZA:) Doskonałe miejsce na pobyt zwłaszcza z dziećmi. Cisza, spokój.... Wszystko w 200% zgodne z opisem. A właściciele "NIC DODAĆ NIC UJĄĆ":))) Przemili, przesympatyczni, pomocni pod każdym względem o każdej porze dnia i nocy...:) Każda rzecz dopilnowana, dopieszczona; nawet ta najmniejsza. Dzięki temu odpoczynek u Państwa był bardzo miły. Z czystym sumieniem POLECAMY KAŻDEMU. Z taką sympatią ze strony właścicieli nie spotkaliśmy się jeszcze. Było nam niezmiernie miło spędzić ten urlop u Państwa. Sądzimy ze, jak tylko dopisze zdrowie i "warunki finansowe" :) na pewno jeszcze wrócimy:)) Bardzo gorąco pozdrawiamy.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-02 21:10:45
Staramy się, chociaż zdajemy sobie sprawę, że nie jest idealnie. Tak budująca opinia zasługuje na specjalne podziękowanie. Dziękujemy i polecamy się na przyszłość :-) Gosia & Darek
 
 

Karina i Mariusz
Dodano: 2015-11-08
Pobyt od: 2015-09-06 do 2015-09-12 IP: x.172.247.216
 
 
 

Polecamy.Oferta zgodna z opisem:blisko do centrum,morza,portu,sklepów.Pokoje czyste,lodówka,tv,sztućce,talerze,kubeczki.W nocy cisza i spokój.Właściciele bardzo mili.Pozdrawiamy.PS.Jak tam pobyt w Chorwacji?Prosimy o adres.Karina i Mariusz z Bełchatowa.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-02-08 21:18:23
Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale trochę podróżowałem poświecie ;-) Dziękujemy za pozytywną opinię. W Chorwacji jak zwykle super. Kontakt do naszych gospodarzy: Ivica Žamić, Podrače 21, 21322 Brela. Tel. kom. 00 385 91 766 40 94, Tel. dom. 00 385 21 618 686. Rozmawiając z Ivo można powołać się na naszą znajomość. http://www.chorwacja-wczasy.com.pl/apartamenty-glorija-brela.aspx Pozdrawiamy Was, Dariusz & Małgorzata
 
 

Edyta z synami
Dodano: 2015-08-22
Pobyt od: 2015-08-02 do 2015-08-12
 
 
    

Już czwarty raz byliśmy w Pokojach Gościnnych JULIA :-) Najpiękniejsze miasto i najwspanialszy nasz wypoczynek w tym roku bo były same upały, nasi znajomi również byli z nami, mieliśmy spotkanie ze znaną Panią z TV w Gdańsku i cudownie spędziliśmy urlop :-) Gospodarze mili i pomocni jak zawsze, pokoje super, wszędzie blisko a miasto i okolica cudowne :-) Te wszystkie chwile pozostaną w naszej pamięci na wieki :-) Pani Małgosiu i Panie Darku oraz Dawidzie bardzo dziękujemy za wszystko i do zobaczenia za rok!!!:-) Pozdrawiamy serdeczne :-) E.P.K.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-11 00:38:54
Kolejny raz , było nam miło gościć Was w naszych progach. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy za rok :-) Gosia & Darek & Dawid & Maks
 
 

Karolina
Dodano: 2015-07-01
Pobyt od: 2015-06-14 do 2015-06-21
 
 
   

Jesteśmy bardzo zadowolone z pobytu w Pokojach Gościnnych Julia. Właściciele mili, zawsze służą pomocą. Blisko do plaży, portu, centrum i sklepów. Pokoje czyściutkie, zadbane, w pełni urządzone. Chętnie wrócimy tutaj jeszcze raz:). Gorąco Polecam!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-07-02 16:20:22
Dziękujemy :-) Mamy nadzieję, że następnym razem pobyt będzie bez niespodzianek ;-) Pozdrawiamy Warszawę :-) Małgorzata & Dariusz Oleńscy www.facebook.com/juliawakacje
 
 

Małgorzata Borowska z rodziną
Dodano: 2015-06-29
Pobyt od: 2015-06-08 do 2015-06-14
 
 
   

Rodzina bardzo przyjazna:)Pokój duży, czysty i miał wszystko czego potrzebowaliśmy. Lokalizacja nie mogła być lepsza. Jest to w samym centrum miasta i plaży (5min.)ale nadal cicho w nocy do spania:)Polecamy pokoje gościnne Julia i na pewno tu wrócimy:) pozdrawiamy


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-07-02 16:14:24
Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie :-) M.D.D. Oleńscy www.facebook.com/juliawladyslawowo.pl
 
 

Basia i Piotrek
Dodano: 2015-06-18
Pobyt od: 2015-06-11 do 2015-06-17
 
 
    

Polecamy!!! Bo warto =] Gospodarze bardzo mili ( Pozdrawiamy =]), wszędzie blisko: na plażę, do centrum, do portu, restauracji. Pokoje w super stanie z dobrym wyposażeniem. Naprawdę warto zwłaszcza, że cena do jakości oferowanych usług nie jest wysoka =] Pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia w przyszłości =]


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-06-18 21:50:15
Było nam miło Was gościć, mamy nadzieję że jeszcze kiedyś nas odwiedzicie. Małgorzata & Dariusz :-)

Opinie 1-10 z 14

 

Władysławowo w przewodniku

Miasto na fali – Władysławowo

Miasto na fali – Władysławowo

Od wielu sezonów niesłabnącym powodzeniem cieszy się Władysławowo. Każdego lata to miasteczko u nasady Półwyspu Helskiego odwiedzają tysiące gości.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie