Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne "Julia" - 250 m. do plaży!!!/Zapraszamy na Wakacje 2017 :-)

Adres obiektu Abrahama 8, 84-120 Władysławowo
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 42 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 20

 
 

Katarzyna i Barbara z Warszawy
Dodano: 2016-09-12
Pobyt od: 2016-09-01 do 2016-09-04 IP: xx.76.72.23
 
 
    

Pokoje bardzo wygodne,urządzone w sposób przemyślany.Lokalizacja bardzo dogodna-wszędzie blisko.Idealne miejsce do relaksu i odpoczynku.Właściciele bardzo mili i pomocni.Miejsce godne polecenia w 100% serdecznie pozdrawiamy wrócimy tu za rok:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-12-17 21:38:38
Witamy serdecznie :-) Dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Małgorzata & Dariusz Oleńscy
 
 

Sylwia i Krzysztof
Dodano: 2016-07-01
Pobyt od: 2016-06-23 do 2016-06-30 IP: xx.199.137.16
 
 
    

Wspaniałe miejsce, na prawdę godne polecenia!! Odległość do plaży bardzo satysfakcynująca (3 minuty), pokoje super wyposażone, przytulne i ładne. Z pewnością za rok tam wrócimy. Pozdrawiamy z Rzeszowa!!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-02 21:12:04
Trzymamy Państwa za słowo :-) Dziękujemy i pozdrawiamy, Gosia & Darek
 
 

Leszek
Dodano: 2015-09-07
Pobyt od: 2015-09-01 do 2015-09-05
 
 
  

Witam,obiekt super położony-wszędzie blisko,pokoje czyste,lodówka w pokoju,łóżko wygodne,całe drobne wyposażenie w pokoju.Polecam z czystym sumieniem wszystkim.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-11 00:40:57
Panie Leszku, to my dziękujemy, że wybrał Pan naszą ofertę :-) Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia za rok :-) Gosia & Darek Oleńscy
 
 

Edyta z synami
Dodano: 2015-08-22
Pobyt od: 2015-08-02 do 2015-08-12
 
 
    

Już czwarty raz byliśmy w Pokojach Gościnnych JULIA :-) Najpiękniejsze miasto i najwspanialszy nasz wypoczynek w tym roku bo były same upały, nasi znajomi również byli z nami, mieliśmy spotkanie ze znaną Panią z TV w Gdańsku i cudownie spędziliśmy urlop :-) Gospodarze mili i pomocni jak zawsze, pokoje super, wszędzie blisko a miasto i okolica cudowne :-) Te wszystkie chwile pozostaną w naszej pamięci na wieki :-) Pani Małgosiu i Panie Darku oraz Dawidzie bardzo dziękujemy za wszystko i do zobaczenia za rok!!!:-) Pozdrawiamy serdeczne :-) E.P.K.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-11 00:38:54
Kolejny raz , było nam miło gościć Was w naszych progach. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy za rok :-) Gosia & Darek & Dawid & Maks
 
 

Karolina
Dodano: 2015-07-01
Pobyt od: 2015-06-14 do 2015-06-21
 
 
   

Jesteśmy bardzo zadowolone z pobytu w Pokojach Gościnnych Julia. Właściciele mili, zawsze służą pomocą. Blisko do plaży, portu, centrum i sklepów. Pokoje czyściutkie, zadbane, w pełni urządzone. Chętnie wrócimy tutaj jeszcze raz:). Gorąco Polecam!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-07-02 16:20:22
Dziękujemy :-) Mamy nadzieję, że następnym razem pobyt będzie bez niespodzianek ;-) Pozdrawiamy Warszawę :-) Małgorzata & Dariusz Oleńscy www.facebook.com/juliawakacje
 
 

Małgorzata Borowska z rodziną
Dodano: 2015-06-29
Pobyt od: 2015-06-08 do 2015-06-14
 
 
   

Rodzina bardzo przyjazna:)Pokój duży, czysty i miał wszystko czego potrzebowaliśmy. Lokalizacja nie mogła być lepsza. Jest to w samym centrum miasta i plaży (5min.)ale nadal cicho w nocy do spania:)Polecamy pokoje gościnne Julia i na pewno tu wrócimy:) pozdrawiamy


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-07-02 16:14:24
Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie :-) M.D.D. Oleńscy www.facebook.com/juliawladyslawowo.pl
 
 

Basia i Piotrek
Dodano: 2015-06-18
Pobyt od: 2015-06-11 do 2015-06-17
 
 
    

Polecamy!!! Bo warto =] Gospodarze bardzo mili ( Pozdrawiamy =]), wszędzie blisko: na plażę, do centrum, do portu, restauracji. Pokoje w super stanie z dobrym wyposażeniem. Naprawdę warto zwłaszcza, że cena do jakości oferowanych usług nie jest wysoka =] Pozdrawiamy i mamy nadzieję do zobaczenia w przyszłości =]


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-06-18 21:50:15
Było nam miło Was gościć, mamy nadzieję że jeszcze kiedyś nas odwiedzicie. Małgorzata & Dariusz :-)
 
 

Edyta, Patryk i Karol
Dodano: 2015-02-28
Pobyt od: 2014-07-14 do 2014-07-25
 
 
    

Wspaniałe wakacje u Państwa D.M.D.Oleńskich! To już trzeci nasz pobyt i oczywiście będziemy znowu w tym roku bo tylko tutaj można tak wypocząć i mieć piękne wspomnienia :-) Wszędzie blisko: do morza, Biedronki, Żabki, do portu, do centrum, PKP, PKS, barów, kościoła, wesołego miasteczka itd. Miła atmosfera, pokoje z pełnym wyposażeniem i zielony ogródek na grilla i dla dzieci do zabaw. Za wszystko dziękujemy Państwu serdecznie i pozdrawiamy całą rodzinką :-) E.P.K.


Edyta, Patryk i Karol - opinia o obiekcie Pokoje gościnne
 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-03-12 12:31:44
Dziękujemy Pani Edyto za miłe słowa. Miło nam będzie gościć kolejny raz Panią i synów. Pozdrawiamy i do zobaczenia w sierpniu :-) Małgorzata & Dariusz Oleńscy
 
 

EDYTA
Dodano: 2013-12-10
Pobyt od: 2013-07-23 do 2013-08-02
 
 
    

"Pozdrawiamy Państwa M.D.D. Oleńskich bardzo serdecznie i dziękujemy raz jeszcze za miłą gościnę w ''JULII'':) Spędziliśmy 11-ście cudownych dni w najpiękniejszym Władysławowie już kolejny raz! Każdemu polecamy to miejsce bo miasto jest piękne a pokoje ''JULIA'' czyściutkie, przyjemne, w pełni urządzone i zadbane. Wszędzie jest blisko: do morza, PKP, PKS, centrum, kościoła, portu, Biedronki, barów, stołówek itp. Polecamy z całego serca i dziękujemy Państwu życząc wszystkiego co najlepsze :):):) Edyta z synami."


 
 

wieslaw891
Dodano: 2013-09-15
Pobyt od: 2013-09-13 do 2013-09-15
 
 
    

warunki spania i pobytu, bliskość plaży i portu oraz centrum przy ośrodku przygotowań olimpijskich to bardzo wysoka ocena, którą dajemy z czystym sumieniem. Ale nie można na tym poprzestać! wspaniali są gospodarze! Już dawno nie spotkałem ludzi tak serdecznych i szczerze pomagających. Bardzo polecam!


Opinie 1-10 z 20

 

Władysławowo w przewodniku

Miasto na fali – Władysławowo

Miasto na fali – Władysławowo

Od wielu sezonów niesłabnącym powodzeniem cieszy się Władysławowo. Każdego lata to miasteczko u nasady Półwyspu Helskiego odwiedzają tysiące gości.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie